Referenciák, projektek

Válogatás néhány projektemből.

legutóbbi projektek

A korábban általam készített "Automata váltó szerviz" weboldal kiváltására egy szintén egyszerű felépítésű, modern oldalt szeretett volna az ügyfelem, mely mobilra optimalizált és alapvető információkat közöl a vállalkozásról, mindamellett lehetőséget nyújt kapcsolat teremtésre is.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Svelte.js, Sapper

Kategória: JAMStack weboldal, PWA

A balassagyarmati Gösser Club Panzió weboldala. A Panzió korábbi, elavult weboldalának "újragondolása" az ügyfél által meghatározott preferenciák és feltételek alapján.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Svelte.js, Sapper

Kategória: JAMStack weboldal, PWA

A balassagyarmati Karantén-Balassagyarmat facebook csoport "támogatói" weboldala, a COVID-19 járvány magyarországi helyzetével kapcsolatos tájékoztatási céllal jött létre, kimondottan Balassagyarmat és környéke lakói részére. JAMStack technológiával készült modern oldal.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Svelte.js, Sapper, Netlify CMS

Kategória: JAMStack weboldal, PWA

Egy automata sebességváltók javításával, szervizelésével illetve felújításával foglalkozó vállalkozás weboldala. Az ügyfél kívánsága egy egyszerű felépítésű, modern oldal volt, mely alapvető információkat közöl a vállalkozásról és lehetőséget nyújt kapcsolat teremtésre. Az oldal időközben megszűnt, helyette a retsagautoszerviz.hu weboldal került elkészítésre az ügyfél kérésére.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Svelte.js, Sapper

Kategória: Statikus weboldal, PWA

Riga s.r.o. többnyelvű tájékoztató, bemutatkozó weboldala. Reszponzív, mobilbarát. Az oldal tejes egészében az ügyfél kezelésében áll, jelenleg nem elérhető.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Bootstrap4, Svelte.js

Kategória: SPA (Single Page Application) + staikus oldalak (impresszum, cookies)

Az Elitex GSM informatív bemutatkozó oldala. Bootstrap 4. keretrendszer felhasználásával készült. "Klasszikus" statikus weboldal üzenet küldési lehetőséggel.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Bootstrap4

Kategória: staikus weboldal

hobbi projektek

Egy gyakorlatilag menü nélküli, rendkívül egyszerű dinamikus weboldal. Bootstrap keretrendszert szoktam használni a projektek fejlesztési idejének csökkentése miatt, de itt nem használtam, a megjelenés "tiszta" HTML ill. CSS.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Node.js, Express.js, MongoDb

Kategória: Dinamikus weboldal

Egy egyszerű apróhirdetési oldal, működő demó. A nagy hirdetési oldalakon lehet szűrni hirdetés feladásának helyére is, azonban ezek nagy, komplex oldalak. Én valami kicsi, egyszerűt akartam próbaképp Node.js használatával készíteni, kimondottan Nógrád megyére szabva. Reszponzív, mobilbarát.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Bootstrap4, Node.js, Express.js, MongoDb stb.

Kategória: Dinamikus weboldal, apróhirdetés

Szintén egy működő demó, egyfajta közösségi Blog platform, ahová bárki regisztrálhat majd a regisztrációt követően blogolhat. Reszponzív, mobilbarát.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Bootstrap4, Node.js, Express.js, MongoDb stb.

Kategória: Dinamikus weboldal, Blog

játék projektek

Némi túlzással "shooter"-ként definiálható játék. Szellemeket kell lelövöldöznünk, miközben el kell kerülnünk az általuk dobált bombákat. Pure HTML, CSS, JavaScript. Nem reszponzív, kizárólag desktop verzióban készült.

Stack: Html, Css, Vanilla JS.

Kategória: Játék

Szimpla javascript játék, három nehézségi fokozattal. A játék által lejátszott sorrendet meg kell jegyezni, majd ugyanebben a sorrendben kell a színekre kattintani. Reszponzív, mobilon/tableten is játszható! A játék eredetijét még 2017-ben, micropython nyelvben írtam, mikrokontrollerre. Ha kíváncsi vagy rá, itt megnézheted .

Stack: Html, Css, Vanilla JS

Kategória: Játék

Egyszerű kis javascript játék, hobbyproject egy udemy.com kurzus alapján. RGB színkód alapján kell a helyes színt kitalálni. Reszponzív, mobilon/tableten is játszható.

Stack: HTML5, CSS3, JS.

Kategória: Játék

svelte "gadgets"

Egy rendkívül egyszerű, minimalista webalkalmazás, reszponzív mobilbarát kivitelben. Három alapszín keverésével, egyszerű csúszkák segítségével hozhatjuk létre a kívánt színt, aminek kódját rgb illetve hexa formátumban is megjeleníti.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Svelte.js

Kategória: Webalkalmazás

Szintén egy egyszerű, minimalista webalkalmazás. CSS kód írásakor nyújthat segítséget, egy "box" elem keretét módosíthatjuk a csúszkák segítségével, külömböző formájú elemet létrehozva, majd a kódot egy gombnyomással kimásolhatjuk és beilleszthetjük saját kódunkba. Reszponzív, mobilbarát kivitelben.

Stack: HTML5, CSS, JavaScript, Svelte.js

Kategória: Webalkalmazás

Google Inc.