Árképzés

Milyen költségekkel számolhat különböző megbízások esetén?

személyes konzultáció

konzultáció

Az első alkalommal történő személyes kapcsolatfelvétel (kb. 1,5-2 óra időtartam) Önnek nem kerül semmibe. Amennyiben egy projekt megvalósítása során előre tervezetten szükséges több személyes találkozó, konzultáció, úgy ez megegyezés alapján költségként felszámolásra kerülhet. Ennek díja általában óránként 3.000 HUF.

Weboldal készítés

Egyszerűbb statikus, portfolio vagy landing page

Ezek általában vagy egyoldalas vagy max. 2-3 menüponttal rendelkező, tartalomkezelő nélküli modern, reszponzív mobilbarát oldalak. Mindig árajánlatot készítek az igények felmérése után, de elmondható hogy minimálisan 70-80.000 HUF környékén kezdődnek az árak ilyen oldalak esetében. Termézetesen az árakat befolyásolja az is hogy milyen/mennyi háttéranyagot (tartalom) kapok az oldalhoz, mi az amit nekem kell elkészítenem, kép/videószerkesztési munkálatok szükségesek-e, adatkezelési tájékoztatóval rendelkezik-e az ügyfél vagy külön kell biztosítanom, szöveget kell-e írni stb.

webpage design icon

Dinamikus weboldalak, webalkalmazások

Ezek már komplex, adatbázissal, felhasználó kezeléssel, autentikációval, autorizációval, admin felülettel rendelkező, szerver oldali programozást igénylő oldalak. Természetesen az ár alakulásánál itt is sokat számít hogy mi az a tartalom amit készen kapok. Akár csak közelítő összeget is ezen oldalak esetében csak pontos, konkrét ügyfél igények ismeretében lehet adni. Összességében elmondható hogy ezek minimum többszázezer forintos oldalak, árajánlatot mindenképp a projekt részleteinek ismeretében tudok adni.

weboldal illusztráció

Digitális marketing

facebook illusztráció

Facebook üzleti oldal

Nyilván az üzleti facebook oldalakra is érvényes, hogy az árat befolyásolja mi az a tartalom amit nekem kell legyártani és mi az amit készen kapok, de általánosságban egy üzleti facebook oldal elkészítése, beállítása alapesetben 20.000-25.000 Ft között mozog. Amennyiben az oldal rendszeres menedzselésére, kezelésére is szükség van, úgy azt nyilvánvalóan külön megbeszélés, illetve szerződés alapján vállalom.

facebook ads illusztráció

Facebook marketing

A vállalkozás, elérni kívánt célok ismeretében tudok árajánlatot adni, mivel rendkívül sok apró részlet van, ami befolyásolhatja az árakat. Részletekért keressen meg!

content illusztráció

Tartalomgyártás

Szintén egy - még csak nem is "saccolható" - műfaj, mindenféleképp keressen meg ha ilyen jellegű szolgáltatást kíván igénybe vennni, sőt javaslom a személyes konzultációt, mely után tudok részletes és konkrét árajánlattal szolgálni.

Google Inc.