Egy projekt felépítése

A vázlattól a kódolásig, avagy hogyan is folyik egy tipikus projektmunka.

1. lépés - Kezdetek

mail icon

Kapcsolatfelvétel

Annak érdekében, hogy világos képet kapjak arról, hogy Önnek mire van szüksége, minden projektet azzal indítok, hogy egy összefoglalót kérek Öntől mit is szeretne pontosan, mik a céljai. Miután ezt megkaptam, elegendő információm lesz ahhoz, hogy megfelelő javaslatot tudjak nyújtani Önnek, és végül a szolgáltatásaimat a projekt céljaihoz igazítsam.

chat icon

Megbeszélés

A következő lépés telefonos kapcsolatfelvétel vagy személyes találkozó kezdeményezése, hogy megismerhessük egymást és megbizonyosodjunk arról, hogy egyformán értelmezzük azt amit Ön szeretne. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy átadja mindazokat az információkat, adatokat, amire szükségem lesz a projekt során.

2. lépés - Design

Vázlat

Minden sikeres weboldalprojekt alapja egy szerkezeti váz, azaz wireframe. Ez az ahol megtervezzük, kialakítjuk az oldal elrendezést (layout) és az általános funkciókat, miközben mindig ügyelünk arra, hogy az elsődleges hangsúly a felhasználón legyen.

layout icon

Design

Ez az ahol "kiszínezem", "élettel" töltöm meg a leendő weboldala szerkezeti vázát, a már korábban közösen megbeszélt koncepció alapján oly módon, hogy az felhasználóbarát, modern és letisztult legyen.

brush icon

3. lépés - Fejlesztés & élesítés

code icon

Kódolás

A kódolási folyamat során általában kevesebb kommunikációra van szükség az ügyféllel, mivel ez egy eléggé összetett folyamat, amely nem igényel sok visszajelzést. Ennek a folyamatnak a során fogom valódi weboldallá alakítani a korábban végelegesített terveket.

prototype icon

Tesztelés

Miután a webhely kódolása kész, tehát gyakorlatilag elkészült, letesztelem a weboldal funkcióit, illetve a működését különböző képernyő felbontásokon illetve böngészőprogramokkal, valamint meggyőződöm arról hogy az oldal teljes egészében mobilbarát, és maximálisan megfelel a SEO irányelveknek.

rocket icon

Élesítés

Amikor eljön az ideje az új webhely elindításának, előzetes megegyezés alapján mindent elintézek. Csak annyit kell tennie, hogy hátradől és kiposztolja az Ön által preferált közösségi oldalra az új webhelyét!

Google Inc.