Mit is csinálok?

Rövid összefoglaló azon szolgáltatásaim köréből, mely segíti vállalkozását.

brush icon

Web Design

Központban a felhasználó

A legfontosabb, hogy a weboldalakat embereknek tervezzük és készítjük. Ezért én a modern, letisztult, felhasználóbarát design-ban hiszek, és ilyen oldalakat készítek, ahol a legfontosabb szempont a könnyű, egyértelmű használat.

Felhasználói felület

Egy weboldal felhasználói felülete, akár mobil, akár asztali, elősegítheti Önt illetve vállalkozását céljai elérésében, de szélsőséges esetben akár hátráltathatja is, ezért megtervezése odafigyelést igényel. A könnyű, egyszerű, egyértelmű navigáció a sikeres weboldal egyik kulcsa.

code icon

Webfejlesztés

HTML5 / CSS3

Minden weboldal alapja. A HTML adja a "vázát" az oldalnak, azt a szilárd alapot, ami önmagában még nem látványos és felhasználóbarát, de a CSS-el kiegészítve együtt felelnek az oldal kinézetéért, megjelenéséért. Jó tudni, hogy itt, az alapoknál már meg lehet és kell teremteni a feltételeket ahhoz, hogy a végleges weboldal felhasználóbarát, keresőbarát, netán akadálymentes legyen.

Oldal sebessége

A gyors weboldal megteremtése kulcsfontosságú a látogatók megtartásában, amely végül ügyfelekké teszi őket. Többféle technika áll rendelkezésre hogy gyors weboldalt készítésük, amiket a weboldal készítése során felhasználok.

thumbs-up icon

Social Media Marketing

Facebook

Mindenki használja a facebook-ot. Én segítek abban, hogy Ön illetve a vállalkozása jól használja, illetve kihasználja a benne lévő lehetőségeket. Megbeszélés alapján elkészítem a vállalkozása megfelelő üzleti facebook oldalát, valamint megszervezem facebook kampányait is, hogy maximálisan kiaknázhassa a lehetőségeket.

Instagram

Hatalmas téveszme az, hogy az Instagram a fiatalok, tinédzserek játszótere. Mára az egyik legdinamikusabban fejlődő marketing platform, ami ügyfelekhez és plusz bevételhez segítheti hozzá.

Twitter

Bár nem a leghatékonyabb marketing platform, megfelelően használva tömegekhez juttathat el vállalkozásával kapcsolatos híreket, információkat. Ha komolyan veszi vállalkozását és minél több csatornán be szeretne vonzani ügyfeleket, a világ vezető mikroblog szolgáltatását nem hagyhatja figyelmen kívül.

camera icon

Tartalomgyártás

Facebook, Youtube, stb...

Ha marketing, akkor kép és videó. Közhely a"néha egy kép többet mond ezer szónál", de igaz. Az agyunk a képi tartalmat 60.000-szer (igen, hatvanezer) gyorsabban dolgozza fel mint a szöveget. Ráadásul alapesetben a szöveges (olvasott) tartalom 10-20%-át vagyuk képesek megjegyezni, míg ez képi információval párosítva a 65%-os arányt is elérheti! A blogbejegyzések írása, facebook bejegyzések készítése mellett videós tartalmak, reklámanyagok, multimédiás anyagok készítése során is rendelkezésre állok.

Google Inc.